Excelență medicală internațională

Prin 2nd Opinion ai acces la o rețea de clinici și spitale din Europa și Israel, la experți cu recunoaștere internațională și soluții medicale de ultimă generație in tratarea tuturor formelor de cancer: cancer de san, cancer uterin, cancer pulmonar, cancer pancreatic, cancer de colon, cancer gastric, osteosarcom, leucemie, cancer cerebral, etc .

Daca ai dubii în legătură cu diagnosticul medical primit, dacă îți dorești o a doua părere medicală din partea celor mai cunoscuți specialiști din Europa sau pur și simplu îți dorești un tratament medical care nu este disponibil în România, consultanții noștri îți stau la dispozitie.

Indiferent de orașul în care locuiești, poți beneficia de o a doua părere medicală și de tratamentul adecvat, de la cei mai buni specialiști internaționali în domeniu. In functie de patologia ta iti vom recomanda clinica unde poti beneficia de un tratament revolutionar. Vezi  clinicile partenere si suna astazi pentru a doua Opinion Medicala.

Despre noi

Suntem specialiști cu peste 20 de ani experiență medicală în Europa și Israel, iar scopul nostru este de a facilita accesul la servicii medicale de ultimă generație unui număr cât mai mare de oameni.

După analiza dosarului tău vom identifica echipa medicală cu cele mai bune rezultate în specializarea medicală dorită, vom facilita o programare imediată și vom oferi suport în procesul logistic de traducere, transport și cazare.