Tratament cancer pulmonar - adenocarcim pulmonar - Sheba Center

Tratament cancer pulmonar la Clinica Sheba Center din Israel

Cancerul plămânilor (adenocarcinomul pulmonar) este extrem de răspândit atât în ​​Israel cât și în Statele Unite. De fapt, cancerul pulmonar este tipul de cancer cu cea mai mare mortalitate la bărbați și al treilea cel mai probabil tip la femei. Cancerul pulmonar este responsabil pentru aproximativ 30% din toate decesele cauzate de cancer în rândul americanilor.

Factori de risc pentru aparitia adenocarcinomului pulmonar

Utilizarea tutunului, de obicei sub formă de fumat, este cel mai mare factor de risc absolut pentru cancerul pulmonar. Pacientul are un istoric de fumat în 75 până la 90% din toate cazurile de cancer pulmonar. În timp ce cantitatea de țigări consumate și lungimea istoricului fumatului cresc șansele de a dezvolta cancer pulmonar, toți fumătorii sunt expuși riscului. Renunțarea la fumat scade șansele de a face cancer pulmonar, deși riscul pentru foștii fumători nu va fi niciodată la fel de scăzut ca cel al celor care nu au fumăt niciodata.

Din păcate, fumul de mâna a doua, cunoscut și sub denumirea de fumat secundar, este, de asemenea, un factor de risc pentru cancerul pulmonar. Persoanele care sunt frecvent expuse la fumul de tutun, chiar dacă se abțin de la fumat, au riscul de apariție a cancerului pulmonar dincolo de cel al nefumătorilor.

Factorii de risc suplimentar pentru cancerul pulmonar includ sexul masculin, antecedentele familiale ale cancerului pulmonar, care au primit tratament radiologic pentru zona toracică și expunerea la anumite substanțe toxice. Aceste substanțe includ fumurile de azbest, arsenic și motorină.

Există cinci etape principale ale cancerului pulmonar:

Etapa 1: De asemenea, numit carcinom in situ. Celulele anormale au fost detectate în plămâni, dar nu există nici o răspândire dincolo de zona locală.

Etapa 2: Tumoarea are o dimensiune de sub 3 cm și poate fi infiltrata în țesuturile mai profunde ale plămânului. Nu există încă răspândire în ganglionii limfatici sau în alte țesuturi ale organelor.

Etapa 3: Tumoarea a infiltrat in ganglionii limfatici din apropiere sau peretele toracic. Nu există încă răspândire în organele îndepărtate.

Etapa 4: Tumoarea a infiltrat ganglioni limfatici și, eventual, organe apropiate, cum ar fi traheea sau esofagul.

Etapa 5: Cancerul este acum metastatic în tot corpul și a călătorit în organe îndepărtate, cum ar fi creierul sau oasele.

Semne și simptome ale plămânului stomacului includ:

  • Tuse dureroasă sau frecventă
  • Tuse sânge, cunoscut sub numele de hemoptizie
  • Pierderea in greutate inexplicabila
  • Dureri în piept
  • Dificultăți de respirație

Personalul Clinicii Sheba Center este expert în diverse aspecte ale oncologiei și este dedicat nu numai educației și cercetării în domeniul cancerului, ci și îngrijirii excelente a pacientului. Conducerea Departamentului pentru Cancerul Pulmonar este realizata de catre Dr. Amir Onn – Șeful Oncologiei Pulmonare.

Dr. Onn este specializat în terapia invazivă a cancerului pulmonar și este directorul programului pentru Centrul de Cancer Medical de la Sheba / MD Anderson Cancer Center din cadrul Universității din Texas. El este, de asemenea, șeful Laboratorului de Cercetare a Cancerului Pulmonar de la Centrul de Cancer Medical din Sheba. Dr. Onn și-a obținut diploma de licență de la Universitatea Ebraică din Ierusalim.

Tratament cancer pulmonar, optiuni disponibile la Sheba Center

Sheba Medical Cancer Center oferă cele mai recente opțiuni de tratare a cancerului pulmonar, cu respectarea strictă a standardelor de îngrijire. Ne angajăm să oferim pacienților noștri medicamente de clasă mondială cu o notă personală prin adoptarea unei abordări integratoare și holistice a tratamentului cancerului pulmonar și efectuarea de cercetări continue.

În cazurile de cancer precoce, care sunt limitate la unul sau ambii plămâni, îndepărtarea chirurgicală este planul obișnuit de tratament. Odată ce cancerul a fost eliminat, se efectuează un tratament suplimentar cu chimioterapie. Sheba Medical Cancer Center utilizează cea mai recentă generație de medicamente pentru chimioterapie, inclusiv agenți biologici, pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile de tratament. Utilizarea acestor medicamente depinde de rezultatele investigatiilor genetice utilizate pentru a determina sensibilitatea cancerului pacientului pe baza oricăror mutații genetice prezente.

Radioterapia este adesea folosită în cazul cancerului care se răspândește în mod activ în organism. Sheba Medical Cancer Center este mândru că are mulți dintre cei mai mari specialiști în cancerul pulmonar din Israel și din întreaga lume. Pacienții noștri pot fi siguri că vor avea acces la cele mai avansate tipuri de terapie, iar echipa noastră medicala va lucra întotdeauna împreună cu patologi, oncologi medicali, pulmonologi, chirurgi, cercetători și oncologi de radiologie care colaborează pentru a găsi cele mai eficiente opțiuni de tratament.

Pe baza dosarului tau Second opion iti poate recomanda tratamentul si clinica cu cele mai bune rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *